BASOKA

PERSONVERNERKLÆRING

Sist endret: 9.august 2018

Denne personvernerklæringen omhandler hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger i vårt daglige virke, dette gjelder både generelt, samt via våre nettsider og sosiale medier.

BASOKA Fredrik Solli Wandem, ENK, organisasjonsnummer: 920 757 510, er ansvarlig for behandlingen og kan kontaktes ved spørsmål.

1. Personopplysninger som behandles

Vi samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Informasjon som innhentes:

  • Firmanavn

  • Organisasjonsnummer

  • Kontaktperson

  • Firmaadresse / fakturaadresse

  • Telefonnummer

  • E-postadresse

2. Hvordan informasjon innhentes?

Vi samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider, mail, via telefon, via nettsøk eller direkte kontakt.

  • Bedriftsinformasjon kontrolleres mot Brønnøysundregistrene.

  • Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, vil vi kunne være forhindret fra å kunne tilby deg våre produkter og tjenester.

3. Formålet med informasjonen som innhentes

Formålet med å samle inn personopplysninger er å identifisere deg som kunde hos oss, og å identifisere innehaveren og kontaktpersonene for bedriften din.

4. Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon vi innhenter lagres i vårt:

  • Økonomi- og CRM-system: Fiken

  • Mailing systemer: Gmail, Google Drive, og Mailchimp

  • Elektroniske arkivmapper og Dropbox

5. Hvordan slettes opplysningene?

Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år. Opplysninger oppbevares i systemene så lenge de er oppdaterte, og det er relevant å beholde dem. Det rettslige grunnlaget for slik behandling er Personopplysningsloven § 8.a (jfr. EUs personvernforordning § 6.1b). 

6. Utlevering av informasjon til tredjepart?

Vi deler ingen personopplysninger med tredjeparter, med mindre du er informert om det og har gitt samtykke.

7. Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

8. Bruk av informasjonskapsler (cookies) på hjemmesidene:

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser dersom du ikke aktivt deaktiverer dette selv.

Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.

En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

Disse tjenestene bruker vi på våre sider:

Squarespace
Squarespace er innholdsstyringssystemet som brukes av dette nettstedet. Squarespace bruker informasjonskapsler for å holde oversikt over brukere.   Les mer om informasjonskapslene til Squarespace.

Facebook
Vi bruker Facebook til annonsering av våre tjenester via markedsføringskampanjer.

Brukerne har kontroll over reklamene de ser og kan justere sine personlige innstillinger på Facebook. På Facebook kan du finne informasjon om Facebook-informasjonskapslene og retningslinjene innen personvern.

Slik kan du unngå cookies

Dersom du ønsker å unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Merk at ved å gjøre dette vil flere av funksjonene på sidene ikke fungere.

9. Endringer i denne personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere vår personvernerklæring når dette er nødvendig. En oppdatert versjon personvernerklæringen vil alltid være tilgjengelig på vår nettside.

10. Kontaktinformasjon

  • Firmanavn: BASOKA Fredrik Solli Wandem, ENK

  • Org.nr: 920 757 510

  • Telefon: +47 92821494

  • E-post: post@basoka.no

  • Adresse: Tåsenveien 109, 0880 Oslo

Du finner oppdatert kontakt informasjon her.